Alles wat je wilt weten

Veelgestelde vragen

Vul hier het aanvraagformulier in voor een B2B account. Wij zullen deze in behandeling nemen en zodra je account is gecheckt en goedgekeurd kan je inloggen op je zakelijke account! Ben je een zakelijke klant en wil je er minder dan 10 bestellen? Dat doe je dan het makkelijkste direct via de webshop. 

Vanuit de webshop hanteren wij een verwerkingstijd van 1-3 werkdagen. Bestel je B2B dan is de verwerkingstijd 3-5 werkdagen. Gepersonaliseerde producten hebben na de bevestiging een productietijd van 4-5 weken exclusief levertijd.  

De meeste producten worden regelmatig herbevoorraden, echter kan het voorkomen dat er producten uit het assortiment verdwijnen na een bepaalde periode. Is er een product wat uitverkocht is of niet meer op de website staat en waar je interesse in hebt? Schroom niet om contact met ons op te nemen hierover!  

Tuurlijk! Vul hier het designformulier in en het design wordt binnen 48 uur gecontroleerd en bevestigd. Na bevestiging is er een productietijd van 4-5 weken.  

Yes, we are a Netherlands based company who are active in all of Europe. We ship internationally to consumers (B2C) as well as businesses (B2B).

Specifieke vragen

Neem contact op voor alle vragen die je hebt.